Thursday, February 09, 2012

Cara Buat Akaun Pembeli Online, di SRM


Cara Mendaftar Akaun Pembeli Online, di SRM


Kepada para pelanggan SAHABAT ROSELLE MARKETING, kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana mempercayai kami. Sokongan jitu anda kepada  SAHABAT ROSELLE MARKETING, sangat kami hargai. 

Atas kesedaran tanggungjawab fardhu kifayah, bagi mewujudkan pusat pemasaran produk halal lagi thoyyiba, produk Muslim yang terdapat di serata ceruk negara kita, maka besar harapan kami, saudara SeIslam di luar sana terus membantu usaha murni kami.

Selain pembelian secara offline di kedai kami, kami juga menyediakan peluang kepada rakyat Malaysia, ang hendak membeli produk kesihatan Muslim dan produk runcit buatan Orang Islam, secara online, bersama SAHABAT ROSELLE MARKETING.

SAHABAT ROSELLE MARKETING  menyediakan kaedah mudah, berkesan dan selamat untuk anda membuat pembayaran. Kesemua kaedah ini tidak melibatkan penyimpanan maklumat peribadi kewangan anda di laman web kami. 

Oleh itu anda tidak perlu risau akan keselamatan pembayaran tersebut kerana ianya dijamin oleh bank-bank berkenaan yang sememangnya berpengalaman dan mempunyai tahap keselamatan yang tinggi.

BERIKUT IALAH LANGKAH-LANGKAH MEMBUAT AKAUN PEMBELI DI SAHABAT ROSELLE . COM"


TIP MENDAFTAR AKAUN PEMBELI


1. Sila ke ruangan Order Form


2. Sila buat akaun baru anda.


 Gambar Cara Mendaftar Akaun pembeli, 
sila besarkan imej di atas bagi melihat dengan lebih jelas. 

3, Buka akaun anda di sahabatroselle, di sini

 Gambar Cara Mendaftar Akaun pembeli, 
sila besarkan imej di atas bagi melihat dengan lebih jelas. 

4.  Buat akaun dengan mengisi email sebenar anda, dan butiran peribadi seperti alamat pos dan no telefon untuk dihubungi:
                    
5.  Setelah selesai mengisi butiran peribadi anda, seperti alamat pos dan no telefon untuk dihubungi, sila klik button 'create my account".
                                


Gambar Cara Mendaftar Akaun pembeli, 
sila besarkan imej di atas bagi melihat dengan lebih jelas

4.  Keluar page, Your Account Has Been Created. Ini bermakna, Akaun anda telah berjaya dihasilkan.  Baiklah setakat ini dahulu tip membeli barang secara online di website sahabatroselle.

0 comments:

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...