Wednesday, June 13, 2012

Testimoni Sabun Biosinar

Testimoni Biosinar



Sabun Serbaguna, Boleh Basuh Baju, Cuci Tandas. Semua Jadi Bersih.

Testimoni Puan Rose, Kuantan, Pahang. (012-5075846)

Rasanya kerja membasuh Rose Roses dah menjadi semakin mudah, tak payah nak menyental dengan tenaga yang berhabis-habisan, kuranglah sikit masalah sakit bahu Rose Roses ni. 

Baju sekolah anak Rose Roses yang sentiasa kotorpun dah tak jadi masalah sangat dah. 
Begitu juga dengan kasut sekolah. Yang best lagi lepas basuh baju, balance air sabun yang tadi Rose Roses buat basuh lubang tandas dan lantai bilik air, bersih gitu.
Sabun ni pula multi purpose, air sabun yang dah guna boleh buat siram pokok. Selalunya sabun-sabun lain yang pernah Rose Roses gunakan membuatkan tangan Rose Roses kering.
 Setakat yang Rose Roses guna sabun ni, tak adalah lagi kulit tangan Rose Roses kering dan menggelupas.
 Dulu hanya dengar dalam Radio IKIM jer pasal sabun, memang dengar komen yang diberikan oleh pengguna semuanya positif tu yang excited nak cuba, terus call pengedar dia hantar, sekarang dah guna  memang betullah, baju yang berwarnapun, warnanya tak pudar, best betul.....
Sekadar menjadi pengguna dahulu, sekarang saya sudah menjadi pengedar BIOSINAR. Boleh dapatkan dengan Puan Rose sabun ini.  


Testimoni PURE CLEAN LAUNDRY, Kuantan, Pahang. (EN SAIFUDDIN, 019-9886717)
Pakaian yang saya cuci ternyata sangat bersih dibandingkan dengan pencuci lain.


Yang paling best, apabila kuantiti sabun yang digunakan juga tidak perlu banyak dan ia sangat menjimatkan. Memang berbaloi dengan Biosinar. Anda pasti berpuas hati.



 
Pengedar Biosinar Diperlukan!

SAHABAT ROSELLE MARKETING

 019 7703029 atau 019-7773022 atau 019-7783029
Kawasan Lembah Klang sila  hubungi 
019 7773194 atau 019 7773094

Pahang: 019 9851773




PAHANG DARUL MAKMUR:

PENGEDAR UTAMA:



BIL

KAWASAN


NAMA/ SYARIKAT


NO TELEFON



1

BANDAR
TUN ABDUL RAZAK JENGKA


HIDAYAH SHOPPE

019 9316023
HAJI DAHARI

2.






   KUANTAN





ENCIK SULAIMAN
GAMBANG


019 9851773

3.

ONE STOP CENTER MUSLIM CHOICE
INDERA MAHKOTA

019-9372121
PN HAYATI


4.

MOHD HUDZAIFAH
BESERAH


013-9770262

5.

PURE CLEAN LAUNDRY
JLN TUN ISMAIL 2

019-9886717
EN SAIFUDDIN


6.

TEMERLOH/
MENTAKAB


PN ZUNAINI TELIMIK

012-2105456

PENGEDAR BIASA:



BIL

KAWASAN


NAMA/ SYARIKAT


NO TELEFON



1

TEMERLOH

MAZLAN ABDULLAH
FEDLA SG NEREK


019-9270135


2.






   KUANTAN





IE-MART KUANTAN
ALOR AKAR

019-3890771
EN FAIZAL

3.

NADWAH MINI  MARKET
BANGUNAN MUIP

019-9319575
TUAN SYED HUSAIN


4.

PN ROSE ZANAWITA
BANDAR INDERA SEMPURNA
KUANTAN



012-5075846




0 comments:

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...